Bewogen Fotografen duiken de Brusselse nacht in

Naar aanleiding van de fotografiewedstrijd Bewogen Fotografen nodigen we u uit voor een inspirerende wandeling door het nachtelijke Brussel.


Brussel Centraal achter de schermen

Dit jaar staat de jaarlijkse fotografiewedstrijd van Linx+ in het thema ‘After Midnight – Bewogen Nachten’. We gaan op zoek naar wat er gebeurt als het licht uitgaat of de zon onder gaat. Wie trekt er ’s nachts op pad? Waar lig jij wakker van?

Sta je te popelen om met je camera aan de slag te gaan maar heb je geen idee waar te beginnen? Linx+ organiseert in verschillende gewesten avondwandelingen en workshops rond (nacht)fotografie.
Zo kan je in Brussel mee op pad door de omgeving van Brussel Centraal. Rohnny Buyens zal het oog van de kijker richten op de sociaal bewogen omgeving en we nodigen ook een fotograaf uit die ‘on the spot’ tips zal meegeven om dit moment in een prachtig beeld te gieten. Als kers op de taart krijgen we van ex stationschef Marc De Grove een unieke blik achter de schermen van Brussel Centraal!

Starten doen we in het Goudblommeke in Papier, waar wie wil kan aanschuiven voor een (h)eerlijk Brussels maal. We worden vergezeld door de gids en fotograaf die ons na de maaltijd tips en tricks zal meegeven en je zal helpen met de instellingen van je camera.

Wil je mee?

Vul onderstaand formulier in. Na betaling van €7,5 voor de wandeling of €30 voor de wandeling + maaltijd in het Goudblommeke in Papier (gerecht + 2 drankjes) op rekening BE79 8777 9643 0233, met vermelding ‘Bewogen Nachten Brussel', wordt je inschrijving definitief.

Afspraak op 3 mei om 19u00 voor het eten, om 20u30 voor de start van de wandeling. Adres: Het Goudblommeke in Papier, Cellebroersstraat 55, 1000 Brussel. Voorziene eind uur +/-  00u00 maar we houden rekening met je laatste trein!

Inschrijvingsformulier Bewogen Nachten

Overeenstemmend de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer geeft Linx+ je gegevens NIET weg aan derden!

Deze rekensom dient ingevuld te worden ter controle. Vul de juiste uitkomst van de rekensom in het lege vak in.Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81