Biz’art Club Concert

Op vrijdag 17 mei 2019 in “Op zolder” van Tordale, Bruggestraat 39 te Torhout

Deze artiesten geven een exclusief concert en zullen niemand onbewogen laten. Een must voor de Roots & Blues muziekliefhebber!


John Fairhurst & Band

De in Londen wonende John Fairhurst maakt zware blues voor zware tijden. In gepaste momenten deelt en verdeeld hij onthullend, catharsis en opwindend. Kanaliseert de virtuoze gitarist de ontevredenheid die overal in de wereld gevoeld wordt. Om tenslotte hulde te brengen aan het idee van rock 'n roll als protest-muziek bij te werken ... "Persoonlijke hebzucht is ver voorbijgegaan aan de noodzaak om de gezondheid van de samenleving te ondersteunen. De Britse politiek is een farce. De regering is leugenaar", zegt Fairhurst. Krachtige statements vereisen krachtige muziek.

www.johnfairhurst.com

Broos

De Nachtraaf Roots & Blues Rally '18 is afgelopen, duidelijk stuk voor stuk sterke kandidaten dit jaar! Alle acht voorrondes en de finale liggen achter ons. Meer dan 100 soloartiesten/bands (of m.a.w.meer dan 360 muzikanten samen), waagden hun kans via POPPUNT-VIBE.BE om deel te nemen aan de voorrondes van de 4de Muziek Rally ‘18 in Roots of the Blues Café Den Langen Avond te Gistel. Deze voorrondes vonden plaats van 7 september tot 14 december '18 . Van de vier finalisten, won Broos uiteindelijk op 16 februari in zaal Zomerloos te Gistel '19 de finale! Deze Rally is intussen een vaste waarde geworden in het Roots & Blues circuit.

De winnaar van de 4de Nachtraaf Roots & Blues Rally '18,, Broos opent op vrijdag 17 mei deze hoog-staande club - concert - avond voor John Fairhurst & Band. Hij laat je kennis maken met z'n repertoir op zijn eigen manier waardoor je weer op je stoel gaat zitten schuiven of meestampen met z'n beat! Broos staat op het podium om 20u.

 

De affiche

Practisch

Programma    

18u30  John Fairhurst & Band (Akoestische set) @Topdisc - Markt 30 te Torhout

19u00  Deuren open

20u00  Broos (Vyncke)

21u00  John Fairhurst & Band (UK)

Locatie

"Op zolder" van Tordale, Bruggestraat 39, 8820 Torhout.

Volg de witte pijlen met zwarte tekst "BLUES"

VVK: € 10; ADD: € 15

Tickets

Den Langen Avond, Hoogstraat 45, 8480 Gistel

Topdisc, Markt 30, 8820 Torhout

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81

Andere sites